Kokous

Vietä virkistävä päivä Ukkohallassa, jossa kaikki palvelut ovat lähelläsi. Meiltä löytyy av-varusteltuja kokoustiloja, iso monitoimisali sekä catering-palvelut kokouskahveista iltatilaisuuksiin. Voit päättää kokouspäiväsi UkkohallaSpa & SaunaWorldin lempeissä löylyissä ja rentouttavissa poreissa.

Virkistävä kokous Hotel Ukkohallassa

Ukkohalla on elämyksellinen kohde kokousmatkailulle  –  kokousten, seminaarien, henkilöstöpäivien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Huikeilla järvinäköaloilla ja nykyaikaisilla AV-laitteilla varustetuissa Saagan kokoustiloissa järjestää vaivattomasti niin pienemmät kokoukset kuin satojen henkilöiden tapahtumat.

Ukkohalla on kokouspaikkana virkistävä vaihtoehto pidemmillekin tilaisuuksille, sillä työpäivän teemaan on helppo virittää myös vapaa-aikaa. Kokousvieraiden ulottuvilla olevat Ukkohallan laskettelurinteet, cable wakeboard-rata, vaellusreitit, keilahalli, Saunamaailma, kuntosali sekä ohjelmapalvelun järjestämät aktiviteetit täydentävät mukavan kokouspäivän.

Vinkki: Yllätä kokousvieraat, Ukkohallassa voi järjestää vaikkapa saunakokouksen, kävelykokouksen tai yllätysjoogan kokousväelle.